Stands

Profiteert u al van het collectieve voordeel op de zorgverzekering via Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals?
U bent van harte welkom op onze stand voor meer informatie. VGZ biedt u hier ook een 3d-Fitscan en een ontspannende stoelmassage aan.

Ticketmaster Nederland maakt deel uit van Ticketmaster Internationaal, de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketverkoop en één van de grootste e-commerce websites. We opereren in twintig landen, met elk land zijn eigen lokale team en expertise. Elk jaar helpen we met z’n allen zo’n 230 miljoen mensen aan tickets.

Ticketworks Marketing (TWM) helpt je bij het optimaal plannen én uitvoeren van je marketing acties. Met TWM verstuur je razendsnel servicemails, bedankmails en direct mails. TWM kan aangesloten worden op veel ticketsystemen, waaronder Ticketmaster, Active Tickets, Ticketmatic en natuurlijk Ticketworks Ticketing. TWM heeft een geavanceerde koppeling met Mailchimp. TWM is AVG proof en helpt je om zoveel mogelijk opt-ins te scoren. Niet voor niets maken de meeste grote poppodia al gebruik van TWM. Interesse? We laten je graag zien hoe het werkt! Een aansluiting is zo geregeld.

Plustouch laat een digitale beleving zien. Wij hebben 5 grote interactieve zuilen op verschillende plekken in tivoli staan, waar we informatie, branding en fun laten samenkomen. Een interactieve plattegrond, de timetabel, maak een selfie, draai aan het rad, zie het programma met background info, wat highlights en nog meer. Dat op een zuil in een softwarepakket.

Onze online planningstool is speciaal ontwikkeld om medewerkers makkelijk op taken in te plannen en de communicatie efficiënt te laten verlopen. Zo krijg je iedereen meteen op 1 lijn en vermijd je stress en chaos.

Poolmanager is een software bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van total workforce oplossingen. Van Personeelsplanning tot tijdregistratie en van e-learning modules, BI rapportages tot de verschillende recruitment apps, zoals MyAmbassador.nl.
Poolmanager bestaat al ruim 21 jaar en is een bekende speler in de theater en podia branche. Diverse organisaties zoals Koninklijk theater carré, De la Mar, de Melkweg, Poppodium 013. Luxor theaters, Chassé theater, Afas Live en Ahoy Rotterdam werken al geruime tijd met Poolmanager.
Poolmanager is erg flexibel en gelooft in de connectivity met de beste partijen in de branche en heeft dus vele koppelingen gerealiseerd met Yes-Plan, Afas Profit, LVP reserveringssystemen, Fulhouse, ADP, Artifax Event etc.

Wilt u meer weten? Wij nodigen u graag uit op onze stand.


ActiveTickets geeft mede richting aan de manier waarop we tickets kopen en verkopen voor poppodia en festivals in Nederland. Deurverkoop moet super simpel zijn, alle informatie over je bezoeker altijd voor handen, deurcontrole 100% en online verkoop in je eigen stijl, op elk apparaat. Dit en veel meer pop-specifieke eisen zijn vanzelfsprekend voor ActiveTickets. ActiveTickets biedt een eenvoudige programmering, talloze mogelijkheden voor earlybirds, net bevestigde shows, geplande online momenten en presales, CREW en VIP passen, prachtige webintegraties, diverse scanoplossingen, en nog veel meer. Wij bieden ‘Do It Yourself’ software…. maar dan wel samen. Meer informatie, bezoek onze stand of neem contact met ons op via sales@activetickets.com.

I Love My Ears is een campagne dat zich inzet voor het voorkomen van gehoorschade bij bijvoorbeeld concerten en festivals. Er is een uitgebreid pakket aan promotiemateriaal beschikbaar dat kosteloos gebruikt kan worden door muzieklocaties en organisatoren. Ook informeren wij bezoekers over hoe zij zich het beste kunnen beschermen tegen gehoorschade, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de muziek.

GUTS maakt een vuist tegen ticketfraude en woekerprijzen. Vanaf nu is het kopen van tickets voor een eerlijke prijs eenvoudig, transparant en superveilig. Of je het nu bekijkt vanaf het podium, moshpit of tribune: het is tijd voor eerlijke tickets.
GUTS levert een volwaardig ticketing systeem voor podia en festivals gebaseerd op de laatste technieken.


Showfigures is een online rapportagetool, speciaal ontwikkeld voor podia.

Showfigures helpt om de focus te leggen op zaken die je aandacht vragen door:

- heldere online rapportages en indicatoren voor de staf en bestuur
- gedetailleerd inzicht in alle gegevens rondom de activiteitenmix
- een eigen dashboard voor iedere afdeling met relevantie informatie en variabele budgetten op basis van de (gerealiseerde) activiteitenmix


Bij de stand is de mogelijkheid om het rapportagetool uit te proberen en kunnen we de toepassingsmogelijkheden voor jouw organisatie bespreken.

Door toepassing van Tap-automatisering i.c.m. Mplus kassa afrekensystemen wordt verspilling van drank tegen gegaan. Door registratie van de drankenstroom en afwikkeling van transacties heeft men perfect zicht op wat er gebeurt binnen de organisatie en kan daarop sturen.