Stands

In het hart van je doelgroep
Met 800 betrokken muziekprofessionals vormt het Congres Podia & Festivals een interessante ‘hub’ voor allerlei soorten toeleveranciers. Een stand geeft je bedrijf de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten, imago en naamsbekendheid te versterken, de band met relaties te verdiepen en – vooral – nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Het horecaplein van TivoliVredenburg is dé centrale ontmoetingsplek van het congres waar bedrijven hun producten of diensten presenteren in stands.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in een stand of heb je een sponsorvoorstel? Neem contact op met Nienke Rahman van SPITZ congres en event: nienke@spitz.nu of 070 360 97 94.


Bedrijven aanwezig met een stand op het Congres Podia en Festivals

 

 

Poolmanager is software gespecialiseerd in flexibele personeelsplanning, communicatie en tijdregistratie voor theater, podia en festivals!

   

Manage your venue with peace of mind.
Intuïtieve planning software voor evenementen,
personeel en materialen. Ontwikkeld door experten.        

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen

   

SMELT Verkoop, Verhuur & Service Portofoons

Ticketmaster verkoopt tickets.

   

Dé marktleider op het gebied van thermische ticket printers.

Uurwerk Online is roostersoftware die je tijd, geld en rust in je hoofd oplevert. Compleet instrument voor planning en urenregistratie bij podiumkunsten en evenementen.

   

Van Duijnen Horeca Service helpt poppodia om meer inkomsten uit horeca te realiseren. Door automatisering van de drankuitgifte haalt u meer rendement uit de drankverkoop.

Entertainment-, architectuur- en studioverlichting & rigging en controllers voor elke locatie.

   

ActiveTickets, het kaartverkoopsysteem voor jou!

De Ampco Flashlight groep verkoopt en verhuurt professionele licht-, geluid- en riggingapparatuur voor professionele evenemententechniek. Van voetbalstadions tot theaters, van TV programma tot Popfestival: Ampco Flashlight heeft de apparatuur en de specialisten in huis.

   

Wij zijn ESB.TSB, de exclusieve leverancier van SRO in de Benelux.
We bieden allesomvattende en vooruitstrevende oplossingen voor kaartverkoop, eventmanagement, marketing, personeelsplanning. Wij helpen concertzalen, theaters, musea, festivals, sportclubs en citymarketeers met onze toonaangevende software.

Campagne voor bewustwording en preventie van gehoorschade in de muzieksector.

   
 

SeatZac, de hipste chillbag in een handomdraai